Actualitat

L’Associació Vall del Corb organitza aquest acte que tindrà lloc el dilluns 17 de març al Castell de Verdú
L’Associació per a la Dinamització de la Vall del Corb organitza una primera trobada per dinamitzar agents de la cadena de valor del sector agroalimentari de la Vall del Corb i voltants. Destinat a productores i comerços alimentaris, cellers i restaurants, l'acte es durà a terme al Castell de Verdú el dilluns dia 17 de març a les 17h. L’esdeveniment comptarà amb la ponència inaugural de Maria Nicolau i continuarà amb la dinamització, a través de diferents taules, d’una mostra de productes de la Vall, on els diferents restaurants i comerços podran conèixer, tastar i rebre informació de primera mà per part de les productores que participin a l’activitat.
L’objectiu serà el de crear xarxa i fomentar la creació de sinèrgies entre aquests actors per tal de:
1. Potenciar el contacte i les aliances entre restaurants i comerços alimentaris (de la Vall i de comarques limítrofes) i les productores de la Vall del Corb, per tal de crear i/o enfortir vincles a través d’una relació directa.
2. Visibilitzar el valor i la qualitat dels productes de la Vall del Corb i crear eines comunicatives que els dotin d’una imatge corporativa compartida.
3. Crear eines per oferir informació a comensals i ciutadania sobre els productes de proximitat i de temporada de la Vall.
4. Afavorir la creació d’una xarxa de distribució sostenible que fomenti els bons hàbits de consum.
L’acte s’emmarca dins de les activitats per celebrar els 25 anys de l’Associació per a la Vall del Corb. A banda també està impulsat per l’Ateneu Cooperatiu Coopcamp i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Verdú.
L’Associació per a la Dinamització de la Vall del Corb organitza una primera trobada per dinamitzar agents de la cadena de valor del sector agroalimentari de la Vall del Corb i voltants. Destinat a productores i comerços alimentaris, cellers i restaurants, l'acte es durà a terme al Castell de Verdú el dilluns dia 17 de març a les 17h. L’esdeveniment comptarà amb la ponència inaugural de Maria Nicolau i continuarà amb la dinamització, a través de diferents taules, d’una mostra de productes de la Vall, on els diferents restaurants i comerços podran conèixer, tastar i rebre informació de primera mà per part de les productores que participin a l’activitat.
L’objectiu serà el de crear xarxa i fomentar la creació de sinèrgies entre aquests actors per tal de:
1. Potenciar el contacte i les aliances entre restaurants i comerços alimentaris (de la Vall i de comarques limítrofes) i les productores de la Vall del Corb, per tal de crear i/o enfortir vincles a través d’una relació directa.
2. Visibilitzar el valor i la qualitat dels productes de la Vall del Corb i crear eines comunicatives que els dotin d’una imatge corporativa compartida.
3. Crear eines per oferir informació a comensals i ciutadania sobre els productes de proximitat i de temporada de la Vall.
4. Afavorir la creació d’una xarxa de distribució sostenible que fomenti els bons hàbits de consum.
L’acte s’emmarca dins de les activitats per celebrar els 25 anys de l’Associació per a la Vall del Corb. A banda també està impulsat per l’Ateneu Cooperatiu Coopcamp i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Verdú.