Amb motiu del Dia Mundial de l'Alimentació 2015, el CAP de Tàrrega junt amb el Consell Comarcal de l'Urgell i l’Ajuntament, ha habilitat una taula informativa amb informació sobre alimentació i paral·lelament una altra taula, on s'exposa una quarantena d'aliments i begudes de consum habitual (begudes a base de cola, galetes, cereals, etc.) i els seu corresponent contingut en sucre expressat en terrossets.

L'objectiu és conscienciar a la població del sucre que s'ingereix a través dels refrescos i dels aliments envasats, per tal que els exclogui de la seva alimentació o bé, que els reservi per ocasions especials.

Per realitzar aquesta taula, s’ha comptat amb la dietista nutricionista (Mercè Carbonell) que assessora als usuaris sobre el tema i mostra opcions més saludables per consumir cada dia a dia amb un taller anomenat “Quant sucre beus i quant sucre beus”.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració galetes