El diumenge, dia 3 d’abril de 2011 va tenir lloc a la comarca de l’Urgell, la caminada popular de les Associacions de Dones de la Comarca de l’Urgell que organitza cada any el Consell Comarcal de l’Urgell.

L’hora de sortida va ser a les 9h puntualment des de la Pl. de la Vila de Tornabous. Era una caminada gratuïta oberta a tothom i apta per a totes les edats. El recorregut va ser d’ uns 11 km pel terme de Tornabous. Es va arribar fins al Tarròs, la Guàrdia (allà l’Associació de Dones l ‘ Esperança de Tornabous va preparar un gustós i abundant esmorzar per a tothom.

Un dia molt agradable on s’hi van aplegar associacions de diferents municipis com: Nalec, Guimerà, Tàrrega, Verdú, Tornabous, Claravalls ..... En total 180 persones es van aplegar en aquesta trobada anual que el Consell Comarcal programa.

Els municipis on ja s’ha fet caminada han estat : Puigverd d’Agramunt, Guimerà, Verdú, Nalec, Ciutadilla, Castellserà, Anglesola, Sant Martí, Agramunt, Claravalls, Preixana i amb aquesta de Tornabous són 12 les edicions que s’han fet.

La col.laboració va ser de l’ Associació de Dones l ‘Esperança de Tornabous i l’ Ajuntament de Tornabous.

El bon temps, la bona assistència de públic, la ruta realitzada i el magnífic lloc per esmorzar van ésser elements claus per a l’ èxit, però especialment la col•laboració i l’esforç que les sòcies de l ‘Associació hi van dedicar.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració