L'Ajuntament de Tàrrega i el Consell Comarcal de l'Urgell han arribat a un acord per ampliar l'horari d'obertura delpas que uneix la plaça de les Nacions sense Estat i el carrer d'Agoders, en ple nucli urbà. Aquest vial cobert de 30 metres discorre per la planta baixa de l'edifici del Consell Comarcal de l'Urgell i esdevéun lloc de pas utilitzat per molts vianants, entre els quals figuren nombrosos clients dels establiments comercials del centre que estacionen el vehicle als pàrquings de l'Estació d'Autobusos i l'Espai Fassina. Fins ara, aquest pasnomés era transitable al matí, durant l'horari d'oficina del Consell. Amb aquesta entesa es garanteix la seva obertura de dilluns a dissabte en horari comercial, de les 8 delmatí a les 9 del vespre, afavorint la connectivitat i l'accés a la zona de les botigues.

La disponibilitat d'aquesta viad'accés estalviarà als vianants de circumdar la plaça de les Nacions sense Estat a través del carrer de Les Piques o el de La Vilanova. Val a dir que la Policia Local de Tàrrega disposarà d'un joc de claus i s'encarregarà de tancar les portes de l'edifici a les 9 del vespre. Aquesta mesura, que s'aplicarà a partir d'aquesta setmana, també s'estendrà als dies festius amb obertura autoritzada dels establiments comercials. Durant els últims anys algunes veus del sector del comerç havien reclamat més estona d'obertura d'aquest pas, sobretoten dissabte.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració galetes