El Serveis Municipals de l’Ajuntament d’Agramunt han habilitat una nova àrea d’aparcament limitat. Concretament aquesta zona està situada a la carretera de Cervera, davant del supermercat Dia. L’actuació s’ha realitzat gràcies a les obres i treballs d’asfaltatge que s’han dut a terme els darrers dies al marge esquerra de la carretera que han permès fer més actuacions a més de posar l’enllumenat nou.
L’objectiu d’aquesta mesura és donar més mobilitat als vehicles estacionats en aquesta zona dins l’horari comercial i evitar així l’estacionament permanent dels vehicles. L'estacionament serà gratuït, limitat i es controlarà durant una hora. Per això, s'haurà d'indicar en un lloc visible del vehicle l'hora d'arribada mitjançant els rellotges que es podran adquirir a l'Ajuntament, a l'Oficina de Turisme i al supermercat DIA.
Una actuació que millora la circulació d’aquesta zona i es suma a la prohibició d’aparcament a la travessera de la carretera de Cervera que es va fer fa uns mesos. Amb totes aquestes accions es facilita el pas dels vehicles sanitaris que es dirigeixen al Cap i l’entrada i sortida dels Bombers.
Seguint amb les accions per millorar la circulació i pas de vehicles i vianants d’aquesta travessia, s’ha instal•lat una tanca de protecció entre la vorera i la carretera just davant de la sortida del camp de futbol. D’aquesta manera s’evitarà possibles accidents entre els usuaris més joves de la instal•lació i els vehicles que circulen pel vial.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració galetes