Segons ha pogut saber Ràdio Tàrrega, el fins avui responsable de la Sectorial del Cereal de Catalunya del sindicat agrari Unió de Pagesos, el targarí Alejandro Domingo no continuarà al càrrec segons ha explicat avui als micròfons d’aquesta emissora.
Demà divendres està previst que la junta de la Sectorial Nacional del cereal de la UP esculli al nou responsable.
Domingo, col•laborador habitual de Ràdio Tàrrega, ha explicat que ja fa un temps que va comunicar als dirigents del sindicat agrari que posava el seu càrrec sobre la taula, tot i el desig d’aquests que continués 4 anys més ocupant el càrrec.
Alejandro Domingo ha justificat la seva decissió en el fet que creu que la Unió de Pagesos necessita actualment un responsable amb major dedicació, recordem que Domingo ha alternat el càrrec de responsable del cereal amb la seva feina a la Brigada Municipal de Tàrrega i també exercint com a pagès.
En les seves paraules “penso que la UP es mereix un responsable amb més dedicació i a mi ara se’m fa molt difícil de poder arribar a tot arreu”. Segons Domingo hi ha un moment en que “les coses estan canviant molt més i es necessita gent jove, que costa, amb noves propostes i noves idees”.
Alejandro Domingo ha estat durant 8 anys al front de la Sectorial del Cereal de Catalunya del sindicat agrari Unió de Pagesos i ha anunciat que les properes setmanes, coincidint amb l’avanç de previsió de la collita d’enguany, es presentarà públicament al nou responsable del cereal, una vegada sigui escollit per l’executiva del sector cerealístic del sindicat agrari.

ESCOLTA LA NOTÍCIA EN VEU DELS SEUS PROTAGONISTES:
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració galetes