L’Escola d’ Art i Superior de Disseny Ondara de Tàrrega, va presentar el passat divendres el resultat del treball conjunt realitzat amb l’artista Jesús Palomino, amb el qual durant 5 dies va desenvolupar un taller artístic de creació d’espais, dirigit als alumnes del batxillerat artístic.
Palomino va dirigir als alumnes amb l’objectiu de fer una creació col•lectiva d’un espai tipus “kiosk” per a l’exhibició d’objectes d’art, que fós portàtil, funcional, sostenible i que reflexi la mirada efectiva a l’entorn de la realitat del reciclatge.
Aquesta acció s’emmarca dins el projecte europeu COMÈNIUS, Change by Art del Batxillerat Artístic de l'escola amb altres centres educatius de França i Itàlia. Precisament enguany finalitza la participació de l’Escola d’Art i Superior de Disseny Ondara en el programa Comènius.
La creació realitzada a l’escola viatjarà a França la propera primavera, en la trobada de clausura del projecte Change by art del programa Comènius.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració galetes