L'Ajuntament de Tàrrega executarà enguany el projecte d'ampliació de les instal•lacions de la Biblioteca Comarcal de Tàrrega, segons ha confirmat a la nostra emissora el regidor de Cultura Jordi Ramon.
Aquesta actuació disposa d’una subvenció de 200.000 euros del PUOSC de la Generalitat de Catalunya , amb els quals es busca remodelar les instal•lacions i realitzar un canvi del sistema d'il•luminació, que doni millor visibilitat i s'adeqüi a la distribució actual de la biblioteca.
L'edifici de la biblioteca es va construir fa 10 anys, i en aquest període s'han realitzat diverses millores del servei, com són el canvi del mobiliari i la incorporació de noves tecnologies, buscant així actualitzar-la i modernitzar-la.
El projecte és bàsicament l'ampliació del tercer pis on es situarà tot l’apartat audiovisual i tecnològic. El primer pis es constituirà en una zona de tasques de recerca i un espai per a l'estudi i també es realitzaran ampliacions en els espais interns, com ara despatxos i oficines.
La Biblioteca Disposa d'uns 1.200 m2, repartits en tres plantes, que en configuren les diverses seccions, i forma part del Grup de Biblioteques Catalanes Associades a la UNESCO.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració galetes