Un cop finalitzada la darrera edició de la Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra d'Agramunt, avui pren el relleu la I Ruta del Torró i de la Xocolata a la Pedra en 11 restaurants de la comarca de l'Urgell.
Del 16 al 31 d'octubre, aquests establiments oferiran als seus clients un menú a preu fixe (de 15€ o de 25€, segons el local) on tant el torró com la xocolata a la pedra tindran una presència destacada.
La ruta neix amb la voluntat de donar continuïtat a l'objectiu de la Fira d'Agramunt de desestacionalitzar el consum d'aquests dos productes tan tradicionals i tan arrelats al país. La gran acceptació popular i el progressiu augment de les vendes de cada producte permet creure en el seu consum més enllà de la temporada nadalenca.
Els 11 restaurants participants s'han entregat a aquesta iniciativa, que pretén convertir-se en un clàssic dins el calendari de cites gastronòmiques del país. Els establiments que col·laboren en aquesta primera edició de la Ruta són els restaurants Atípic (Agramunt), Blanc i Negre 2 (Agramunt), Crich (Agramunt), Cal Menut (Belianes), Buidasacs (El Vilet de Riu Corb), Restaurant 2007 (La Fuliola), Artapa (Tàrrega), El Celler de l’Artista (Tàrrega), La Cava (Tàrrega), La Cova (Tàrrega) i Muu! Denominació d’Origen (Tàrrega).
Us animem a apropar-vos a l'Urgell i degustar les múltiples possibilitats culinàries del torró i la xocolata a la pedra.
Per a més informació: www.firadeltorro.com/rutadeltorro