ASPID, en col·laboració amb l’Agrupament Escolta i Guia Mestre Güell Roger de Llúria de Tàrrega, està desenvolupant un projecte de sensibilització consistent en l’intercanvi de cartes entre col·laboradors d’ASPID i joves d’entre 16 i 17 anys de l’agrupació escolta per tal de donar a conèixer a aquests últims noves realitats i nous estils de vida. En aquestes cartes els col·laboradors d’ASPID van exposar el seu testimoniatge i la seva experiència en el món de les altres capacitats. De la seva banda, els joves van redactar respostes a les cartes rebudes, les quals intercanviaran amb els col·laboradors d’ASPID demà divendres, dia en què es trobaran tots els participants del projecte.

L’objectiu de la trobada de demà és que els participants en el projecte es coneguin personalment i participin en activitats de sensibilització per promoure l’empatia dels joves envers els diferents tipus d’altres capacitats.

Recapte de joguines

La trobada s’aprofitarà per recaptar joguines per als infants amb menys recursos. Els organitzadors conviden tothom qui vulgui a portar també joguines i jocs a la seu l’Agrupament Escolta i Guia Mestre Güell del Roger de Llúria de Tàrrega, davant la plaça Rafael Casanova, entre les 10 i les 13 h.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració galetes