A les 9 de la nit, a la Casa Consistorial, oberta a l'assistència de la ciutadania. Consulteu aquí l'ordre del dia.


L'Ajuntament de Tàrrega celebrarà avui dilluns 7 de febrer la sessió ordinària del Ple corresponent a aquest mes. Tindrà lloc a les 9 del vespre, a la Casa Consistorial (Plaça Major 1), amb assistència oberta a tothom. S'hi tractaran els assumptes compresos en el següent

ORDRE DEL DIA

1. Aprovació, si escau, de l’esborrany de l’acta de la sessió anterior, corresponent a l’extraordinària del dia 29 de desembre de 2010.

A) PART RESOLUTIVA

2. Proposta d’aprovació del Compte General de l’exercici 2009.

3. Acord de correcció d’errada a l’acord de contractació per part de l’Entitat Pública Empresarial Local “Fira de Teatre al carrer de Tàrrega” d’una operació de tresoreria.

4. Proposta d’aprovació inicial de les Ordenances Fiscals per a l’exercici 2011 i següents (bàscula i ús privatiu).

5. Proposta d’aprovació inicial de l’expedient de modificació núm. 1 del pressupost del 2011 d’incorporació de crèdit.

6. Proposta d’aprovació provisional de la modificació puntual del POUM de Tàrrega, respecte al Tossal del Valero, en els termes establerts per la Sentència 550/2009 de juny de 2009 de la Secció Tercera de la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.

7. Proposta d’aprovació de les Bases Reguladores de les subvencions per a la rehabilitació de les façanes al nucli antic de Tàrrega i dels pobles agregats, edificis catalogats i de singular valor arquitectònic i confrontants amb l’antiga N-II. Exercici 2011.

8. Proposta d’aprovació de les Bases Reguladores de les subvencions per a la preservació i la rehabilitació de les construccions rurals tradicionals de pedra seca o tàpia. Exercici 2011.

9. Proposta d’aprovació de l’escut heràldic i de la bandera de la ciutat de Tàrrega.

B) PART DE CONTROL I FISCALITZACIÓ DELS ÒRGANS DE LA CORPORACIÓ.

10. Informació de les resolucions de l’alcaldia i de regidors delegats. (del 20 de desembre de 2010 al 31 de gener de 2011).

11. Informació de les següents actes de la Junta de Govern Local:
- Dia 13 de desembre de 2010.
- Dia 20 de desembre de 2010.
- Dia 27 de desembre de 2010.
- Dia 10 de gener de 2011.
- Dia 17 de gener de 2011

12. Precs i preguntes.Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració galetes