Aquest dilluns 8 de març, a Bellpuig es commemorava el Dia Internacional de les Dones amb un acte institucional que tenia lloc a les 7 de la tarda davant de l'Ajuntament.

A l'acte, representants de la junta de l'Associació de Dones Atenea de Bellpuig i la regidora de la Dona de l'Ajuntament de Bellpuig Sra. Cristina Burgueño, han fet la lectura de la Declaració Institucional elaborada pel Govern de la Generalitat de Catalunya amb motiu de la celebració del Dia Internacional de les Dones i també han llegit el poema «Vuit de març» de la poeta Maria Mercè Marçal. L'alcalde de Bellpuig Sr. Salvador Bonjoch ha tancat l'acte amb un parlament.

En el marc de la commemoració del Dia Internacional de les Dones, també tindrà lloc a Bellpuig el dijous 31 de març a les 5 de la tarda a la a la Casa de Cultura la conferència «Salut emocional».

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració galetes