El paer en cap de Cervera, Ramon Royes, ha iniciat les gestions per demanar a la Generalitat de Catalunya la connexió de l’avinguda de Guissona amb la gran rotonda de l’autovia A-2.
El dilluns 10 de febrer Ramon Royes i el tinent d’alcalde Antoni Oriol van visitar el director general de Carreteres, Xavier Flores, i entre altres temes tractats, va demanar realitzar aquesta connexió al més aviat possible per facilitar els accessos a la ciutat de Cervera des de la part nord de la comarca.
Segons el paer en cap, l’obertura d’aquesta connexió seria positiva per al comerç cerverí i forma part d’un pla d’acció del govern municipal per potenciar la reactivació econòmica de Cervera.

L’entrada a la ciutat per l’avinguda de Guissona es va tancar l’any 2003, quan va finalitzar la construcció de la gran rotonda que connecta Cervera amb l’autovia A-2, l’Eix Transversal, la carretera de Sant Ramon i la carretera de Guissona.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració galetes