Una trobada entre joves de l’Agrupament Escolta i Guia Mestre Güell Roger de Llúria de Tàrrega i membres d’ASPID, celebrada ahir divendres a Tàrrega,va servir de cloenda del projecte de sensibilització desenvolupat per ambdues entitats per tal de donar a conèixer entre els joves escoltes les problemàtiques i els estils de vida de les persones amb altres capacitats. El projecte s’emmarca en la el programa d’accions d’ASPID destinat a atansar a la societat —especialment als joves— la realitat del món de les altres capacitats.

La trobada, a la que han participat una dotzena de persones, ha tingut lloc al cau de l’agrupament, a la capital de l’Urgell. En el decurs de la reunió els participants en el projecte s’han conegut personalment i han participat en activitats de sensibilització per promoure l’empatia dels joves envers els diferents tipus d'altres capacitats.

El projecte de sensibilització es va iniciar amb un intercanvi de cartes entre col·laboradors d’ASPID i joves d’entre 16 i 17 anys de l’agrupació escolta. En aquestes cartes els col·laboradors d’ASPID van explicar el seu testimoniatge i la seva experiència en el món de les altres capacitats. De la seva banda, els joves van redactar respostes a les cartes rebudes, les quals han estat lliurades als col·laboradors d’ASPID avui en el decurs de l’esmentada trobada.

La reunió ha servit també per recaptar joguines per als infants amb menys recursos.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració galetes