Atenent un prec de l’Església Parroquial de Tàrrega, us fem arribar unes fotografies del concert de l'Escolania de Montserrat celebrat el passat 25 de maig a Tàrrega. El concert serví per a inaugurar les pintures al fresc de Josep Minguell a la Parròquia de Santa Maria de l’Alba. La cita aplegà unes 600 persones i el temple s’omplí de gom a gom. L’acte fou subvencionat per l’Obra Social de Caixa Penedès i els donatius de les entrades es destinaren a Càritas.

Els murals de Josep Minguell a l’interior de l’Església Parroquial de Santa Maria de l’Alba de Tàrrega s’han materialitzat en el decurs dels últims sis anys en quatre fases. Seguint la tècnica centenària dels mestres italians del fresc, Minguell ha plasmat els seus murals aplicant els pigments naturals de color damunt la calç fresca. Les pintures s'iniciaren l’any 2005 amb Resurrectio i continuaren el 2007 amb Nativitas, a les dues parets laterals del creuer. L'any 2009, l’artista abordà les dues primeres voltes de la nau central sota el títol de Liber Genesis. I el passat estiu Minguell pintà les dues voltes restants, amb escenes de l'Antic Testament. Culminà un conjunt pictòric de 760 m2 sota el nom de Murs de llum.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració galetes