Van amenaçar i disparar la víctima a la cama perquè els donés 200.000 euros
Lleida (ACN).- L'Audiència de Tarragona ha condemnat a dotze anys i mig de presó els dos homes que el 24 de març del 2006 van segrestar, amenaçar i disparar un altre individu perquè els entregués 200.000 euros. Segons la sentència, es demostra que els dos condemnats, Amadeo José C.R. i Idriss N., es van dirigir a Tàrrega i van esperar que la víctima, Abdelkader L., sortís de la mesquita on estava pregant, i que després van amenaçar-lo amb una pistola perquè pugés al seu cotxe. Després d'esposar i introduir la víctima al maleter, es van dirigir cap a la Selva del Camp on van colpejar i amenaçar l'home. El jutge ha condemnat els dos individus per un delicte de detenció il·legal i un altre de lesions amb arma de foc.

La secció segona de l'Audiència de Tarragona ha condemnat a dotze anys i mig de presó els dos individus que el 24 de març del 2006 van segrestar, amenaçar i disparar en una cama un home a Tàrrega. Els condemnats són Amadeo José C.R. i Idriss N., a qui s'acusa d'un delicte de detenció il·legal i un altre de lesions amb arma de foc.

La sentència assegura que tots dos es van dirigir a Tàrrega i van esperar que la víctima, Abdelkader L., sortís de la mesquita on estava pregant i el van obligar a pujar al seu cotxe mentre l'amenaçaven de mort amb una pistola. Els individus van conduir fins a Cervera on van esposar i introduir la víctima al maleter, i després es van desplaçar cap a una masia de La Selva de Camp.

Allà van colpejar i amenaçar l'home i, fins i tot, van tapar-li el cap amb una bossa de plàstic durant uns segons i li van posar un cable al coll, que pressionaven i afluixaven per tal d'intimidar-lo. Després de lligar-lo amb cadenes, un dels acusats va disparar una pistola en dues ocasions. Una de les bales va impactar amb la cama de la víctima, tot i que, segons la sentència, 'en cap moment' tenien intenció de matar-lo.

L'objectiu dels dos homes era que la víctima els entregués 200.000 euros. Sobre les set de la tarda, l'home es va quedar tot sol a la masia i va aconseguir deslligar-se, per la qual cosa es va dirigit a les dependències de la Guàrdia Civil, on va poder denunciar el cas.

La sentència condemna els dos acusats a un total de 25 anys de presó per un delicte de detenció il·legal i un de lesions amb arma de foc. El jutge els ha absolt d'un delicte de robatori amb violència. Els acusats, a més, no es podran apropar a la víctima durant els propers quinze anys.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració galetes