Per posar fi a la seva residència creativa Tàrrega, la companyia FZ i l’escenògraf Llorenç Corbella oferiran una tertúlia oberta a professionals i públic sobre aquesta experiència de creació transnacional el proper dijous, 19 de maig, a les 19,30 hores a la Biblioteca de Tàrrega

Tàrrega viurà la primera sessió informativa, emmarcada en el programa de de Suport a la Creació, a càrrec de la companyia britànica FZ i l’escenògraf i exdirector artístic de FiraTàrrega, Llorenç Corbella.

Aquesta tertúlia titulada “Creació Transnacional I: espais possibles” està adreçada als professionals i també a tot el públic que vulgui assistir-hi i tindrà lloc aquest dijous, 19 de maig, a les 19,30 hores a la Biblioteca Comarcal de Tàrrega.

La companyia FZ i Llorenç Corbella explicaran de primera mà la seva experiència en la creació d’un espectacle transnacional. L’espectacle formarà part d’un projecte global impulsat FiraTàrrega i el certamen londinenc Greenwich + Docklands International Festival i que sota el nom de Gravity es podrà veure en la programació de FiraTàrrega 2011.

D’aquesta manera, aquests creadors podran explicar com s’ha desenvolupat l’experiència de la residència creativa que està tenint lloc aquesta setmana a Tàrrega.

Aquest tipus de sessions informatives, en el marc del Programa de Suport a la Creació, tindran continuïtat durant tot aquest estiu aprofitant que Tàrrega tindrà diverses residències creatives.

El Programa de Suport a la Creació de FiraTàrrega té l’objectiu d’estimular els processos de creació escènica de carrer bé sigui des de cursos de formació, laboratoris de creació, residències creatives o produccions transnacionals.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració galetes