El Consell Comarcal de l’ Urgell i l’empresa lleidatana Natural Òptics han signat avui un conveni de col•laboració, que permetrà facilitar ulleres graduades a persones sense recursos mitjançant el Programa d’ajuts per situacions d’urgència dels Serveis Socials del Consell Comarcal de l’ Urgell.
L’ Urgell és la primera comarca de les terres de Lleida on s’ha establert un conveni d’aquestes característiques, segons ha dit la presidenta del Consell Comarcal Rosa Mª Mora.
Les persones que vulguin acollir-se a aquest programa d’ajut hauran d’anar a la seu del Consell Comarcal, concretament al departament de Serveis Socials, on s’avaluarà el seu grau de recursos per poder accedir a un tant per cent d’ajut, que en els casos de més necessitat pot arribar fins el 100%.
Segons ha explicat la responsable de màrketing de Natural Òptics, Totó Marsol, en casos d’extrema necessitat també s’oferirà ajuts en l’adquisició d’audiòfons “si hi ha persones que econòmicament no poden i el necessiten per sortir endavant en el seu dia a dia i millorar la situació econòmica actual, doncs també ens faríem càrrec d’aquests temes”.
Rosa Mª Mora, ha agraït que “empreses ubicades a casa nostra tinguin aquesta sensibilitat envers la mateixa gent del territori en situacions de necessitat”.
Segons ha explicat la presidenta del Consell Comarcal, l’any passat es va oferir a una quinzena de persones aquest mateix servei de facilitar ulleres graduades que va anar íntegrament a càrrec del Consell Comarcal.
Per altra banda, Natural Òptics/Natural Àudio oferirà també informació de prevenció a través de xerrades als municipis de Tàrrega, Bellpuig i Agramunt.
La xerrada “La salut visual i la salut auditiva: la prevenció com a solució per a detectar possibles alteracions visuals i/o auditives” està prevista a les poblacions següents:

Tàrrega, dimarts 5 de novembre a les 18 hores. Sala actes del Consell Comarcal de l’Urgell
Agramunt, dilluns 11 de novembres a les 18,30 hores. Casal d’avis
Bellpuig, 2 de desembre a les 18 hores. Casals d’avis.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració galetes