Descens del 30% en la facturació de les benzineres lleidatanes motivat per l’actual crisi econòmica i l’augment del preu dels carburants. Un element que s’ha afegit enguany a empitjorar la crisi del sector han estat les revoltes al món àrab que han propiciat que l’augment del preu del cru no s’aturi. Els preus de la gasolina i el gasoil s’han disparat aquestes darreres setmanes situant-se en el cas del gasoil a 1,30 euros i la gasolina en 1,40 euros. El targarí Xavier Prats, president de l’Associació de Benzineres de Lleida ha confirmat la davallada del consum i el perill de tancament d’establiments que pateix el sector a la província.
Xavier Prats proposa que una de les mesures que es podria adoptar per incrementar la facturació, seria poder vendre tabac a les botigues de les benzineres.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració galetes