El dilluns 3 de març va començar,  a Agramunt, el Curs Nous emprenedors Idea-Projecte-Negoci.

Es tracta d’una formació gratuïta pels alumnes, de 60 hores de formació en temes relacionats amb l’emprenedoria com són el perfil emprenedor, la idea de negoci, les formes jurídiques, el pla de màrqueting, el pla d’empresa, la gestió de l’empresa o l’estudi de mercat, i tots els aspectes a tenir en compte alhora d’iniciar un nou projecte empresarial.

La professora és l’Esther Esteve Massana i hi participen un total de 14 alumnes de diferents poblacions de la comarca.

Està adreçat a les persones que tinguin una idea de negoci i vulguin emprendre amb èxit una activitat empresarial, i també als que vulguin ampliar els seus  coneixements en el món de l’empresa.

Ha estat organitzat pel Consell Comarcal de l’Urgell i ha comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Agramunt.

Està finançat pel Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, dins el programa Catalunya Emprèn i compta amb la col·laboració del Ministeri de Treball i el Fons Social Europeu.

Per altra banda, el dimecres 5 de març i dins el Programa Catalunya Emprèn, el Consell Comarcal de l’Urgell també ha organitzat dues xerrades sobre emprenedoria, per als Instituts Alfons Costafreda de Tàrrega i l’Institut Lo Pla d’Urgell de Bellpuig, adreçades als seus alumnes perquè puguin ampliar els seus coneixements i sensibilitzar-los sobre la possibilitat de crear un negoci propi en finalitzar els seus estudis.   

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració galetes