Ràdio Tàrrega en directe
Ràdio Tàrrega en directe

 

Un any més l’Ajuntament de Preixana presenta la iniciativa de Mercat de Prop els propers dies 10 i 11 de desembre per ajudar el petit productor agroalimentari de proximitat, que pot tenir dificultats a l’hora de donar-se a conèixer, perquè pugui promocionar i vendre els seus productes.

A l’entorn d’uns 50 productors del nostre territori mostraran el seu producte exclusiu, de qualitat i amb segell de territori.

La capacitat de generar economia, lligada a l’entorn social i la realitat de casa nostra, prioritza l’acció de promoció econòmica del nostre consistori.

 

Mercat de Prop encara la seva QUARTA edició amb tot un ventall d’activitats.

Des de la vesant més professional amb la realització d’un networking, espai de trobada entre productors i possibles clients de diferents àmbits (restaurants, botigues especialitzades, cadenes d’alimentació, fundacions, etc…)

Per al públic general, es realitzen:

-          Xerrades sobre productes agroalimentaris.

-          Concursos per fer participar als nostres visitants.

-          Tallers per als més petits relacionats amb la cuina i l’alimentació sana.

-          Tastos de vins i cerveses.

-          Maridatges.

-          Presentacions de nous productes exclusius.

De Prop alhora és un aparador gastronòmic d’excel·lència, diferents cuiners que donen nom i valor a la reconeguda cuina catalana segueixen apostant per aquest esdeveniment firal per posar els millors productes del territori al plat.

L’espai gastronòmic comptarà amb diferents showcookings (exhibicions de cuina) per part dels reconeguts cuiners:


Albert Marimon
, Xef del restaurant La Cava de Tàrrega i del Xiringuito Aigua de Barcelona, cuiner de l’any 2013.


Xixo Castaño
, Xef del restaurant Malena de Gimenells amb una estrella Michelin


Diego Alías
, Xef del restaurant Ca l’Amador de Josa del Cadí i cuiner de l’Any 2015.


Ada Parellada
, Xef del restaurant Semproniana de Barcelona i autora de 19 llibres de cuina.


Vicent Guimerà
, Xef del restaurant Antic Molí d’Ulldecona amb una estrella Michelin i Cuiner de l’Any 2016.


Juanjo Ceresuela, Sommelier i propietari dels restaurants La Cosa nostra i La Bona Teca de Cervera.


Diferents plats guisats que els visitats podran gaudir a través del menú gastronòmic.

En aquesta ocasió De Prop fa un reconeixement especial a la comarca de l’Alt Urgell, reconeixent alhora la implicació i la participació de diferents productors des del primer dia de la fira.

La Consellera d’Agricultura Meritxell Borràs, serà l’encarregada de presidir l’obertura del quart certament del Mercat De Prop 2016.

 

Facebook Twitter LinkedIn WhatsApp
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis i raons tècniques, per a millorar la teva experiència de navegació, per a emmagatzemar les teves preferències i, opcionalment, per a mostrar-te publicitat relacionada amb les teves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Hem inclòs algunes opcions de configuració que et permeten dir-nos exactament les cookies que prefereixes i les que no. Prem ACCEPTAR per a consentir totes les cookies. Prem CONFIGURACIÓ per a decidir les opcions que prefereixes. Per a obtenir més informació sobre les nostres cookies accedeix a la nostra Política de cookies aquí: Més informació
Acceptar Rebutjar Gestionar Galetes