Diferents col•lectius socials i músicals de Tàrrega amb “El Petit de Cal Eril” pujaran al tren de la línia Lleida Manresa aquest diumenge per fer el primer “Festival Independent aquest tren va massa lent”. Es tracta d’un acte reivindicatiu en protesta per l’excessiva durada de tres hores que actualment tarda el tren de la Plana en recórrer els 120 km aproximats que separen Tàrrega de Barcelona.
En un manifest al qual ha tingut accés Ràdio Tàrrega, el col•lectiu assegura que per anar de Lleida ciutat a Barcelona fent ús del tren “Avant” o del tren “Alvia”, que baixen fins al Camp de Tarragona i que recorren quasi 2 vegades la distància del tren de la Plana, es tarda 1h i 12min. i 1h i 16min. respectivament. El motiu del festival és reivindicar una línia ferroviària que enllaci dignament les terres de Ponent amb la ciutat de Barcelona.
El manifest que es llegirà diumenge afegeix que només es demana deixar de ser els protagonistes d'un còmic que qualifiquen de “ranci i centralista”. Els actes començaran aquest Diumenge 27 de març a les 4 de la tarda a l'estació de Renfe de Tàrrega. amb lectura del manifest.
Horaris del concert

- Tàrrega: 16,22h – Inici concert dalt del tren direcció Cervera
- Cervera: 16,33h – Continuació concert a l’andana Renfe de Cervera
- Cervera: 17,35h – Final del concert dalt del tren tornada a Tàrrega.
Signen el manifest ICV Tàrrega, Naraina. Comandante Rock, Dolton, La Terrasseta de Preixens, El Petit de Cal Eril, Pànic, La Reserva, Casal Popular Lo Clot de l'Infern.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració galetes