El coreògraf i ballarí Cesc Gelabert va impartir una classe magistral de dansa a Tàrrega el passat dissabte 12 de febrer. La master-class tingué lloc al Teatre Ateneu com a preludi de l'espectacle Un dia amb el públic que la seva companyia, Gelabert Azzopardi, oferí a la nit al mateix escenari. La sessió, d'assistència limitada a una trentena de persones, s'adreçà a no professionals i se centrà en l'expressió corporal al servei de la dansa contemporània. Gelabert, amb 30 anys de reconeixement en l'art de la dansa, també conversà amb els alumnes sobre els llenguatges contemporanis d'aquesta disciplina. El contacte proper i interactiu entre públic i artista també planà a la funció de la nit, quan la companyia oferí fragments del seu repertori coreogràfic a partir de propostes dels assistents.

La representació d'Un dia amb el públic s'emmarcà dins el cicle FebrerEnDansa programat per la Regidoria de Cultura de Tàrrega i que consta de dues propostes. La segona arribarà el proper dia 26 i es tracta de Tres coreografies d'It Dansa, projecte de l'Institut del Teatre de Barcelona sota la direcció de Catherine Allard. La coreògrafa, formada al Nederlands Dans Theater i la Compañía Nacional de Danza, fou guardonada per la Generalitat de Catalunya per la seva tasca docent. It Dansa presentarà a Tàrrega tres creacions de Rafael Bonachela, Styn Celis i Alexander Ekman. La funció tindrà lloc a les 10 de la nit al Teatre Ateneu.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració galetes