Conferència de Francisco Javier Cudeiro, catedràtic en fisiologia de la Universitat de La Corunya, el dijous 4 d’abril a Restaurant Lalà
El cicle divulgatiu TàrregaCiència, promogut pel Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC) i Obra Social “la Caixa”, analitza aquest mes d’abril els mecanismes del cervell per desxifrar les sensacions que provoca la cuina moderna i innovadora, tant de moda actualment. Francisco Javier Cudeiro, catedràtic de Fisiologia de la Universitat de La Corunya, pronunciarà una xerrada sobre l’experiència perceptiva i sensorial que suposa la gastronomia de qualitat per als gourmets.
La cita serà aquest dijous 4 d’abril, a 2/4 de 9 del vespre, a Restaurant Lalà de Tàrrega. Cudeiro és autor del llibre Paladear con el cerebro, on aborda aquestes qüestions i que també serveix de títol per a la conferència. El cicle TàrregaCiència apropa continguts científics de forma
amena i entenedora a la ciutadania, principalment a través de conferències. Fruit d’aquesta iniciativa, els experts i investigadors més des coneixements.
El cicle divulgatiu TàrregaCiència, promogut pel Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC) i Obra Social “la Caixa”, analitza aquest mes d’abril els mecanismes del cervell per desxifrar les sensacions que provoca la cuina moderna i innovadora, tant de moda actualment. Francisco Javier Cudeiro, catedràtic de Fisiologia de la Universitat de La Corunya, pronunciarà una xerrada sobre l’experiència perceptiva i sensorial que suposa la gastronomia de qualitat per als gourmets.
La cita serà aquest dijous 4 d’abril, a 2/4 de 9 del vespre, a Restaurant Lalà de Tàrrega. Cudeiro és autor del llibre Paladear con el cerebro, on aborda aquestes qüestions i que també serveix de títol per a la conferència. El cicle TàrregaCiència apropa continguts científics de forma
amena i entenedora a la ciutadania, principalment a través de conferències. Fruit d’aquesta iniciativa, els experts i investigadors més des coneixements.
