El Club Natació Tàrrega inaugurarà oficialment el seu nou pavelló poliesportiu aquest dissabte 4 de juny, si bé l'edifici ja ha acollit durant les darreres setmanes algunes competicions. Després d'un any d'obres, la capital de l'Urgell sumarà així un altre equipament esportiu, el qual ha suposat una inversió de 2,5 milions d'euros, finançats per l'entitat. L'Ajuntament de Tàrrega ha col·laborat en la materialització del projecte assumint la direcció d'obra i costejant la instal·lació del parquet a les tres pistes, valorat en 50.000 euros. Com a contrapartida, l'edifici tindrà usos públics de caire cultural.

La Llotja de FiraTàrrega
En concret, la sala es posarà a disposició de l'organització de FiraTàrrega perquè esdevingui cada setembre la seu de la Llotja, el punt d'encontre entre artistes i programadors. Aquest acord recíproc beneficia ambdues parts: FiraTàrrega guanya un espai d'activitats modern i confortable, i alhora es contribueix a la viabilitat econòmica de la nova seu del CN Tàrrega. L'esmentat acord tindrà una vigència de 10 anys, amb possibilitat de pròrroga.

Característiques de l'edifici
Segons el disseny de Ros-Sutrias i Castellví Arquitectes, la nova seu del CN Tàrrega suma una superfície construïda de 3.185 m2. La planta baixa alberga tres pistes, vestidors, magatzems, restaurant i altres serveis, mentre que el primer pis s'ha destinat al gimnàs. La fonamentació permetrà també una possible segona planta en el futur. La infraestructura té una capacitat per a un miler d'espectadors i està equipada amb grades retràctils. La dotació de tres pistes possibilitarà simultaniejar entrenaments i partits.

Accés des del carrer de la Verge de Montserrat
L'edifici s'ubica al Parc Esportiu del Reguer, amb accés principal des del carrer Verge de Montserrat. Precisament, s'han enllestit aquests dies les obres que permetran el pas directe des d'aquest vial. L'estructura exterior conjuga formigó,
xapa i vidre, fet que afavoreix la il·luminació natural i l'estalvi de consum energètic. El president del CN Tàrrega, Antoni Oriola, destaca també la climatització i la insonorització de l'edifici. És previst que l'antic pavelló de l'entitat, situat al carrer del Mestre Güell, s'enderroqui perquè un promotor immobiliari faci pisos al solar.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis i raons tècniques, per a millorar la teva experiència de navegació, per a emmagatzemar les teves preferències i, opcionalment, per a mostrar-te publicitat relacionada amb les teves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Hem inclòs algunes opcions de configuració que et permeten dir-nos exactament les cookies que prefereixes i les que no. Prem ACCEPTAR per a consentir totes les cookies. Prem CONFIGURACIÓ per a decidir les opcions que prefereixes. Per a obtenir més informació sobre les nostres cookies accedeix a la nostra Política de cookies aquí: Més informació
Configuració