Amb motiu del cinquantè aniversari de la coral el Consell Comarcal de l’Urgell va homenatjar ahir als seus membres, amb l’entrega d’una placa commemorativa i una carta institucional d’agraïment en la qual es lloa el treball fet a favor de la cultura del nostre país.

El President Comarcal, Salvador Bonjoch, i el Conseller Comarcal d’Ensenyament, Antoni Farré, han destacat que la Coral és una entitat que procura fer la feina ben feta, amb responsabilitat i sense afany de protagonisme i que al pas del temps han estat moltes les persones que han fet possible,  amb el seu treball altruista, l’expansió de la cultura musical.

També, han destacat el seu  vessant pedagògic,  amb la creació de la Coral Bon Cant, de caràcter infantil, a través de la qual s’han inculcat  valors elementals que faran infants d’avui millors ciutadans de demà.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració galetes