El Pla de Prevenció de les Drogodependències del Consell Comarcal realitza diferents campanyes de prevenció i informació sobre la problemàtica del tabac. Una acció que ha realitzat és el disseny de l’exposició “Entre fum” que aborda d’una manera molt visual les diferents conseqüències i efectes del tabac.
L’exposició és originària del programa “Entre colillas” del “Departamento de Investigación en Tabaquismo del Instituto Nacional de Enfermedades Respiratorias (INER)” de Mèxic, pensat i dissenyat com una estratègia per tal de dur el missatge de les conseqüències del tabaquisme a través d’imatges, tractant diversos aspectes de l’addicció i involucrat-hi a diversos professionals de la imatge.
El Consell Comarcal de l’Urgell, fent-se ressò de l’èxit i l’impacte de l’exposició d’aquest programa, que ja ha passat per 300 espais i ha fet que un 86% de persones fumadores que l’han vist s’hagi plantejat deixar de fumar, ha fet el possible perquè aquesta estigui a disposició dels ajuntaments de la Comarca en format itinerant.
Així, el Consell Comarcal ofereix als Ajuntaments de la Comarca la possibilitat d’acollir l’exposició “Entre fum”.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració galetes