El director lleidatà Ramon Térmens presentà el passat diumenge a Cinemes Majèstic de Tàrrega la seva darrera pel·lícula, El mal que hacen los hombres, estrenada en pantalles d’arreu del país. Es tracta d’un thriller psicològic ambientat en el narcotràfic fronterer entre Mèxic i Estats Units. Un sicari i un metge que treballen per un narcotraficant reben un “paquet” inusual: una nena de deu anys, filla del cap d’una banda rival. Hauran de custodiar-la fins que rebin la ordre de matar-la o deixar-la en llibertat. La nena, aviat s’adonarà que la seva única possibilitat de sobreviure és descobrir si als seus captors, els queda una mica d’humanitat.

Si bé el film es rodà a Catalunya amb coproducció de Segarra Films i TV3. Durant la presentació a Tàrrega, Ramon Térmens rememorà detalls del rodatge i aportà la seva visió sobre el sector audiovisual català. El mal que hacen los hombres, protagonitzat per Daniel Faraldo i Sergio Peris-Mencheta, és el quart títol en la filmografia de Térmens. Debutà l’any 2004 codirigint Joves amb Carles Torras, cinta que es rodà parcialment a Tàrrega. Posteriorment arribaren Negro Buenos Aires i Catalunya über alles.   

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració galetes