Bellcaire d'Urgell (ACN).- El Govern destinarà una partida extraordinària de mig milió d'euros als 13 ajuntaments de l'Alt Urgell i la plana de Lleida afectats per les riuades i pluges torrencials d'aquest estiu. Dimarts el consell executiu aprovarà aquesta actuació per poder finançar el 100% de les obres d'urgència que s'han hagut de fer. Més enllà dels danys a la Vall d'Aran, els Pallars i l'Alta Ribagorça, la resta dels pobles lleidatans afectats per les riuades d'aquest estiu s'han trobat aquest diumenge amb la vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, que els ha anunciat la partida extraordinària que els permetrà pagar les actuacions més urgents i que es farà efectiva aquest mes d'octubre.

Ortega ha explicat que aquesta aportació és fruit del "compromís posat sobre la taula a mitjans d'agost per aportar solucions als danys dels aiguats i pluges torrencials d'aquest estiu, especialment a l'Alt Urgell i la Noguera. En concret, han fet la petició els municipis de Cubells, Penelles, la Sentiu de Sió, Bellmunt d'Urgell, Montgai, Bellcaire d'Urgell, Avellanes i Santa Linya, Òs de Balaguer (Noguera), Corbins (Segrià), Castellserà, Agramunt (Urgell), la Seu d'Urgell, a més dels Consells Comarcals de l'Alt Urgell i la Noguera. La vicepresidenta ha destacat "la celeritat i la feina feta pels alcaldes just després de les riuades".
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració galetes