La Regidoria de Promoció Econòmica de Tàrrega va convocar el passat dissabte 3 de març la cinquena
edició del seu mercat de productes agroalimentaris de proximitat, anomenat La Bona Taula.
Aquesta cita comercial ha assolit la trentena de parades, xifra rècord, i ha incorporat nous
productes com patates, carn ecològica de vedella, vinagre de mel i més varietats de formatge i pa.
La Bona Taula se celebra el primer dissabte de cada mes, de les 10 del matí a les 8 del vespre, a
la plaça del Carme. Amb aquesta iniciativa es vol potenciar la comercialització dels productes
propis de l’Urgell i les comarques veïnes així com el tracte directe entre els petits elaboradors de la
zona i els consumidors.
La Bona Taula posa a l’abast productes autòctons i de temporada: fruites, verdures, formatges,
vins, mels, torrons, xocolates, melmelades, hortalisses, embotits, fruits secs, galetes, especialitats
de fleca, carn de conill, llet de cabra i llet de vaca. A més d'elaboradors de Tàrrega i l’Urgell també
s’hi apleguen artesans de la Segarra, la Noguera, el Pla d’Urgell, el Solsonès, les Garrigues, el
Segrià, l’Alta Ribagorça i la Conca de Barberà.
edició del seu mercat de productes agroalimentaris de proximitat, anomenat La Bona Taula.
Aquesta cita comercial ha assolit la trentena de parades, xifra rècord, i ha incorporat nous
productes com patates, carn ecològica de vedella, vinagre de mel i més varietats de formatge i pa.
La Bona Taula se celebra el primer dissabte de cada mes, de les 10 del matí a les 8 del vespre, a
la plaça del Carme. Amb aquesta iniciativa es vol potenciar la comercialització dels productes
propis de l’Urgell i les comarques veïnes així com el tracte directe entre els petits elaboradors de la
zona i els consumidors.
La Bona Taula posa a l’abast productes autòctons i de temporada: fruites, verdures, formatges,
vins, mels, torrons, xocolates, melmelades, hortalisses, embotits, fruits secs, galetes, especialitats
de fleca, carn de conill, llet de cabra i llet de vaca. A més d'elaboradors de Tàrrega i l’Urgell també
s’hi apleguen artesans de la Segarra, la Noguera, el Pla d’Urgell, el Solsonès, les Garrigues, el
Segrià, l’Alta Ribagorça i la Conca de Barberà.