Rebuda de la Flama del Canigó amb sardanes, espectacle dels Diables BAT i revetlla al Talladell. La revetlla del 23 de juny se suspèn per motius d'austeritat econòmica.
El municipi de Tàrrega oferirà diferents actes emmarcats dins la celebració de la festa de Sant Joan entre els dies 23 i 25 de juny. El calendari s'obrirà el dijous 23 de juny, tal i com marca la tradició, amb la rebuda de la Flama del Canigó a 2/4 de 8 del vespre a la plaça del Carme. El foc arribarà des del Pirineu transportat en bicicleta per la Penya Pedal de Bellpuig, en el decurs del seu habitual periple de la muntanya a la plana.

Manifest de l'escriptor Pep Coll
El protocol de costum prosseguirà amb l’encesa del peveter al peu del Monument als Països Catalans i la lectura del Manifest, enguany redactat per l'escriptor Pep Coll. L'acte s'arrodonirà amb una ballada de sardanes a càrrec de la Cobla Tàrrega.

Se suspèn la revetlla del dia 23 i els Diables de BAT prenen el relleu el dia 25
La revetlla amb sessions de DJs prevista inicialment per la nit del 23 de juny a les piscines municipals s'ha suspès per motius d'austeritat pressupostària. Malgrat això, els actes vinculats amb el foc es reprendran a Tàrrega el dissabte 25 de juny amb la commemoració del 25è aniversari del Grup de Diables BAT. A partir de les 10 de la nit, l'entitat targarina brindarà al públic un lluït espectacle piromusical a la plaça de l'Hort del Barceloní que culminarà amb un concert a càrrec dels grups Naraina i 5 Sentits, també de la capital de l'Urgell.

Revetlla al Talladell el dia 25
El mateix dia 25, a partir de les 11 de la nit, també s'oferirà al Talladell un ball de revetlla de la mà del grup Mediterrània Quartet. Amb aquesta proposta s'iniciarà el cicle L'Estiu a Poble que, promogut per la Regidoria de Cultura, acosta música popular de diferents estils a cadascun dels sis pobles del terme de Tàrrega.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració