El nou equip de govern de Tàrrega format per CiU i la col·lació Sumem per Tàrrega (Rcat/SI) aposta per reduir la partida de salaris a càrrecs electes entre un 15 i un 20%, d'acord amb la seva voluntat de contenció de la despesa municipal, segons ha avançat l'alcaldessa de la localitat, Rosa Maria Perelló (CiU). Una retallada similar també s'aplicarà a les compensacions que els regidors percebran per assistir als plens i a les comissions informatives. Tot i l'anunci, l'aprovació de les retribucions als càrrecs electes ha estat posposat fins al Ple que es farà l'11 de juliol. El que sí s'aprovarà en el Ple municipal d'aquest dijous serà la configuració del nou cartipàs municipal pel mandat 2011-2015.

Segons Perelló, de la mateixa manera que ja va succeir en el ple d'investidura, en el Ple d'aquest dijous, la distribució de competències visualitzarà el pacte de govern signat entre els grups de CiU i Rcat/SI. Així, els nou regidors d'ambdues formacions (sis de CiU i tres de Rcat/SI) assumiran les nou grans àrees amb què s'ha dividit la gestió municipal per als pròxims quatre anys.

El nou cartipàs preveu que l'alcaldessa Rosa Maria Perelló es faci càrrec de Finances, compartint la responsabilitat amb Carles Pascual (CiU) que serà també el regidor de Governació; Urbanisme i Recursos Humans estaran dirigits per Gabriel Lacambra (CiU); Josefina Bernades (CiU) serà la regidora d'Acció Social i Sanitat; Albert Rosinés (CiU) el de Cultura; mentre Promoció Econòmica, Fires i Agricultura estaran dirigides per Felip Robinat (CiU).

Per part de Sumem per Tàrrega, Jaume Ponsarnau serà el regidor d'Ensenyament, Participació Ciutadana, Pobles Agregats i Gent Gran; Santi Costa, de Serveis Municipals i Medi Ambient; i Esports, Joventut i Polítiques d'Igualtat seran per Isaac Gonzàlez.

Tanmateix, Jaume Ponsarnau (Rcat/SI) exercirà de primer tinent d'alcalde; Gabriel Lacambra (CiU) tindrà la segona tinença d'alcaldia; Carles Pascual (CiU) la tercera i Santi Costa (Rcat/SI) serà el quart tinent d'alcalde.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració galetes