23 Arts renova la seva participació i dues noves entitats -ADGAE i La Maleta dels Espectacles- tindran Espais d’Empresa a la Fira

FiraTàrrega ha ampliat el seu conveni de col·laboració a quatre anys amb l’Associació d’Empreses de Distribució i Gestió d’Arts Escèniques d’Espanya (ADGAE) a través de la qual aquesta entitat s’involucra de ple en el desenvolupament del certamen firal.

Un dels acords més rellevants és que l’ADGAE comptarà amb un espai propi d’actuació a FiraTàrrega. Aquest espai estarà situat a l’Institut de Batxillerat i comptarà amb ubicacions escèniques diferents: dos exteriors i una d’interior.

També s’obre la porta perquè l’ADGAE presenti en format showcase les companyies que tenen els membres d’aquesta associació en el seu catàleg.

ADGAE és l’associació que agrupa els principals distribuïdors d’espectacles de l’Estat espanyol, compta amb més de 200 companyies representades pels seus membres i un volum econòmic de més de 12 milions d’euros anuals.

Altres Espais d’Empresa

Dues altres empreses han estat les seleccionades per ubicar un espai d’empresa en el marc de FiraTàrrega 2011. Les empreses que han guanyat la convocatòria que es va obrir el passat gener són 23 Arts i La Maleta dels Espectacles.

23 Arts comptarà amb un espai escènic al costat dels ferrocarrils de Tàrrega on presentar les seves companyies i La Maleta dels Espectacles ho farà a l’Escola d’Art i Superior de Disseny “Ondara”.

A través dels Espais d’Empresa, el certamen cedeix la gestió d’espais d’actuació a empreses de management d’arts escèniques per a realitzar-hi programacions autònomes respecte de la programació oficial.

Aquesta iniciativa vol implicar les empreses del sector privat en el desenvolupament de la Fira i ajudar, d’aquesta manera, a la seva dinamització. Els Espais d’Empresa en el marc de la Fira van començar l’any 2006 amb l’objectiu de donar suport a les empreses privades de distribució. D’aquesta manera, aquests espais han conformat una oferta complementària als espectacles de la programació oficial.Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració