El nou equip de govern de l’ajuntament de Tàrrega està estudiant les primeres mesures a prendre per fer front a la situació de dèficit econòmic del consistori que podrien portar a la supressió dels propers Festivals Paupaterres que enguany arriba a la seva 14ª edició i l’Atac de Jazz que compleix la seva 8ª edició aquest 2011.
Segons ha explicat l’alcaldessa de la capital de l’Urgell Rosa Mª Perelló el retard en el pagament d’espectacles de l’any passat ha portat a plantejar-se aquesta situació. Segons Perelló si no es troba finançament extern a les arques municipals a aquests 2 Festivals, no es duran a terme enguany.
Cal recordar que el pressupost conjunt del Paupaterres i l’Atac de Jazz del 2011 puja fins els 33.000 euros, arrossegant-se fins a data d’avui un deute del 50% de l’edició del 2010, una xifra propera als 16.000 euros.
Segons l’alcaldessa la voluntat de l’equip de govern no es de treure definitivament els festivals del calendari cultural de la ciutat, sinó de buscar una solució imaginativa que els hi doni continuïtat.
Recordem que l’edició d’enguany de l’Atac de Jazz està prevista pels propers 8 i 9 de juliol i el Paupaterres Festival Internacional de Ritmes Ètnics pels dies 15 i 16 de juliol.
Sembla ser que de moment la voluntat de l’equip de govern és mantenir les Vetllades a la Fresca als Pobles i caldrà veure com es veuen afectades activitats com La Terrasseta d’Estiu i el Festival Alternatiu Independent Figarock que any rere any acull el mes d’agost La Figuerosa que enguany arriba a la seva 10ª edició.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració