Tàrrega (ACN).- La jove companyia lleidatana Íntims Produccions està acabant de configurar aquests dies a Tàrrega la seva segona estrena a la Fira del Teatre al Carrer després de l'èxit que va aconseguir amb ''El Lloc'' durant el certamen de 2013. ''Wasted'' és una obra que es basa amb el text de la poetessa, rapera i dramaturga del Regne Unit, Kate Tempest, i sota la direcció de Iván Morales, es presentarà al setembre a la capital de l'Urgell per primer cop a Europa fora del muntatge original. El muntatge, pel qual s'ha reunit un equip molt gran, de diverses disciplines, llocs i estils diferents, parla de com tres amics de 25 anys s'enfronten a les misèries de la vida recordant un company mort fa 10 anys.
El record de la mort del Toni fa que tres amics joves intentin sortir del forat negre que els absorbeix i comencen a fer moltes promeses durant una nit que mai s'acaba i que de fet no volen que mai s'acabi. Aquest és l'eix principal del relat que es desenvolupa al nou projecte que Íntims Produccions està preparant per a FiraTàrrega 2015. Com ja van fer en la seva primera estrena al mateix certamen però al 2013, aquesta vegada la companyia també ha concentrat l'escena en un lloc ben peculiar de la capital de l'Urgell. Si 'El Lloc' es va poder veure a l'antiga sitja, 'Wasted' té lloc a l'Amagatall, uns antics baixos ubicats al centre de la ciutat que volen impregnar a l'espectador de l'escènica urbanita britànica.

Amb aquesta peça doncs, Íntims Produccions vol continuar investigant sobre les relacions de l'escena amb el públic i amb l'espai amb l'objectiu d'integrar-lo en una vivència dramatúrgica molt intensa. Ho fa sota la direcció de Iván Morales, actor i director conegut televisivament per les seves aparicions en diversos serials però també per la direcció de 'Sé de un lugar', obra per la qual va ser reconegut amb el premi Butaca 2012 el millor espectacle de petit format.

Íntims Produccions ha estat fent una residència creativa a Tàrrega des del passat dia 15 de juny en el marc del Programa de Suport a la Creació de FiraTàrrega. La companyia va néixer a Lleida l'any 2012 i els seus membres provenen de l'Aula de Teatre de la capital del Segrià. La seva proposta es basa en un teatre alternatiu i proper que busca la complicitat de l'espectador a qui volen transmetre el màxim possible de sensacions.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració