En l’Assemblea general de la Comunitat de Regants del canal Segarra Garrigues que es va celebrar dissabte, es va aprovar cobrar un recàrrec als regants que es retardin en donar-se d’alta del Canal. Així doncs, si un pagès tarda tres anys a contractar el regadiu hi haurà un recàrrec del 10%, mentre si en tarden 4 el recàrrec serà del 20%. Si tarden 5 anys a decidir-se el recàrrec serà del 30%. D’aquesta manera es vol promoure la captació de la majoria de regants des de l’arribada de les obres a les finques. En la Assemblea de dissabte també es van aprovar les condicions de subministrament d’aigua del canal a les granges i sones periurbanes.
Les obres ja es troben molt avançades i és previst que a finals d’aquest any ja estigui enllestit el tram que va des de la Pallargues fins a Tàrrega i que a mitjans de l’any vinent s’acabin les que porten l’aigua des de Tàrrega fins a Maldà. Amb la finalització d’aquest tram ja hi haurà acabats 62 kilòmetres dels 82 que té en total el canal.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració galetes