Èxit total en la primera edició del Flèndit (l'Humor Targarillo) una ginkana popular organitzada aquest passat dissabte per diferents col•lectius i associacions de joves de Tàrrega, així com colles no associades a cap entitat, i que va aplegar a 275 persones participants en un total de 20 colles, desbordant per complet les previsions inicials fetes setmanes enrere per l’organització. Lluis Nadal, de la comissió organitzadora certifica aquest èxit i agraeix la col.laboració rebuda.
El Flèndit es tractava d’una ginkana en dues categories d’edat dedicada a fer poble. La promoció d’aquesta jornada lúdico-festiva va estar promoguda a través de xarxes socials com el Facebook i va incloure una adaptació “a la targarina” del darrer espot de la marca de cervesa Estrella Damm que es va difondre a la xarxa d’internet i que ja va tenir un rècord de visualitzacions que feia preveure l’èxit de la jornada. A l’organització del primer Flèndit hi van participar 40 persones que vetllaven per la seguretat i el correcte desenvolupament de les diferents proves a que estaven sotmesos els participants. Segons Lluis Nadal el Flèndit es repetirà en una segona edició i s’estudiarà aplegar tota la gent no associada a cap entitat en una de nova creació per fer més viable i fluida l’organització de la mateixa, tot i que ha reconegut que el llistat està molt alt.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració galetes