El jardí del Museu Comarcal de l’Urgell – Tàrrega fou escenari la nit del dijous 4 de juliol d’una singular experiència gastronòmica: un sopar tradicional de cuina japonesa, servit pel restaurant especialitzat Can Kenji de Barcelona. La proposta va atraure força comensals encuriosits per descobrir les receptes típiques del país nipó, basades sobretot en el peix
servit cru del sushi o el sashimi. L’activitat complementà l’exposició d’homenatge al Japó de l’artista Sylvia Tuà que exhibeix fins al 21 de juliol el museu targarí, al carrer Major. Precisament, els participants del sopar també van tenir ocasió de contemplar les obres de diverses tècniques amb què Tuà explora els nexes d’unió culturals i socials del Japó amb Catalunya i Espanya. La mostra de Tuà, artista resident a Tàrrega, s’engloba a més dins l’Any Dual, que commemora el 400 aniversari de relacions diplomàtiques amb el Japó. Val a dir que l’acte inaugural de l’exposició, celebrat el passat 28 de juny, comptà amb l’assistència del cònsol general del Japó a Barcelona, Takashi Fuchigami.
Foto: Jaume Solé
servit cru del sushi o el sashimi. L’activitat complementà l’exposició d’homenatge al Japó de l’artista Sylvia Tuà que exhibeix fins al 21 de juliol el museu targarí, al carrer Major. Precisament, els participants del sopar també van tenir ocasió de contemplar les obres de diverses tècniques amb què Tuà explora els nexes d’unió culturals i socials del Japó amb Catalunya i Espanya. La mostra de Tuà, artista resident a Tàrrega, s’engloba a més dins l’Any Dual, que commemora el 400 aniversari de relacions diplomàtiques amb el Japó. Val a dir que l’acte inaugural de l’exposició, celebrat el passat 28 de juny, comptà amb l’assistència del cònsol general del Japó a Barcelona, Takashi Fuchigami.
Foto: Jaume Solé