Amb 790 professionals inscrits representant a 408 empreses, entitats i institucions, FiraTàrrega segueix líder en acreditació de professionals de les Fires d’arts escèniques de l’Estat, segons avala un estudi de la COFAE

Un informe elaborat per la Coordinadora de Fires d’Arts Escèniques de l’Estat Espanyol (COFAE) ratifica que la Fira de Tàrrega és el certamen amb més nombre d’entitats professionals acreditades i també la primera en presència d’entitats internacionals; per tant, un any més, FiraTàrrega, és el primer i principal motor escènic firal no només de Catalunya sinó de tot de l’Estat espanyol.

Així ho avala l’estudi anual que realitza la COFAE i que analitza les dades de les 15 fires de tot l’Estat que agrupa aquest organisme.

El certamen de Tàrrega és qui lidera el rànquing d’entitats professionals acreditades, amb un total de 408.

Una de les dades més destacades fa referència a la presència d’entitats europees i internacionals. Segons certifica l’estudi de la COFAE, FiraTàrrega, amb 124 entitats acreditades d’Europa i de la resta del món, també és la primera fira en nombre d’internacionals. D’aquesta manera, Tàrrega es torna a situar com a líder del rànquing i a molta distància de les altres fires analitzades, ja que la segona que en té més se situa amb 42 entitats i la tercera amb 35. De fet, les entitats internacionals que s’acrediten a FiraTàrrega suposen un 45,42% del total d’acreditades d’entre les 15 fires analitzades.

Aquest conjunt de dades avalen la línia del Consell de Direcció de la Fira durant tots aquests anys que han consolidat FiraTàrrega com un punt de referència dels professionals internacionals per tal de contactar amb companyies i programadors de la resta de l’Estat.

Les fires mantenen el nombre d’entitats acreditades


El conjunt de fires agrupades a la COFAE han acreditat el mateix el nombre d’entitats professionals de compra-venda que hi assisteixen malgrat la crisi.

D’aquesta manera, es consolida el paper d’aquest tipus de certàmens com a motor dinamitzador del mercat de les arts escèniques.

Durant el 2010, en el conjunt de les 15 fires agrupades a la COFAE es van acreditar 1.964 entitats tant de l’Estat espanyol com internacionals, que suposava un increment d’un 2% respecte el 2009.

Les 15 fires analitzades són les que integren la Coordinadora: FETEN (Gijón), Feira das Artes Escénicas de Galícia, Fira de Teatre de Titelles de Lleida, Fira de Teatre de Manacor, Feria Internacional de Teatro y Danza de Huesca, MADferia de artes escénicas de Madrid, Fira Tàrrega, Feria de Teatro de Castilla y León de Ciudad Rodrigo, Fira Mediterrània de Manresa, Feria de Teatro de Castilla-La Mancha, Mostra de Teatre d’Alcoi, dFERIA Donostia, Feria de Teatro del Sur (Palma del Rio), Contaria de València i Umore Azoka de Leioa.Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració