Els comerciants de Tàrrega han encès aquesta tarda els llums de Nadal, després d’haver reunit esforços per aquest any il•luminar com mai s’havia fet els principals carrers de la ciutat per les festes de Nadal.
En total s’han il•luminat 21 carrers i places, amb més de 140 figures penjants i, a més, a la plaça Major s’hi ha instal•lat un arbre de 6 metres d’alçada. Tots els llums són amb tecnologia led que tenen un consum energètic molt inferior. Així doncs, encara que s’hagin il•luminat més carrers, no es preveu un gran augment en la despesa energètica, que com cada any va a càrrec de l’ajuntament. La previsió de despesa de llum per tota la campanya de Nadal es xifra en 1.500 euros.
Concretament els carrers que s’han il•luminat són: carrer del Carme, Agoders, Sant Antoni Maria Claret, plaça d’Anselm Clavé, Major, Estudi, plaça de Sant Antoni, plaça Major, carrer Santa Anna, Santa Maria, Sant Joan, Alonso Martínez, avinguda Catalunya, plaça de Carles Perelló, plaça del Carme, Raval del Carme, Rotonda de davant el cementiri, plaça de Riambau, carrer de Sant Pelegrí, de Joan Maragall i de Sant Pere Claver.
Els comerciants han fet un gran esforç perquè la ciutat es converteixi en un referent comercial de la província, en una època clau per a aquesta activitat, i on els visitants trobaran la il•luminació més complerta i original per tal que puguin realitzar les seves compres en un ambient nadalenc únic.
Els llums estaran encesos fins al 6 de gener de 17.30h a 23.30h, menys els dies de festa, que l’horari s’allargarà fins a les 3.30h de la matinada.
L’estrena de l’encesa de llums s’ha fet aquesta tarda a càrrec del president de Foment Targarí, Ramon Alsina, acompanyat de l’alcaldessa Rosa Maria Perelló i el regidor de Promoció Econòmica Carles Pascual, a més de diversos membres de la junta de Foment Targarí.

ESCOLTA LA NOTÍCIA EN VEU DELS SEUS PROTAGONISTES:
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració galetes