Ràdio Tàrrega va retre el passat dissabte 29 de gener un homenatge al veterinari Felip Robinat pels seus anys de col•laboració a l'emissora municipal, encapçalant un espai de divulgació sobre la salut i el benestar dels animals domèstics. Robinat, que també és president de la Societat de Caçadors de Tàrrega, transmet els seus coneixements en aquesta matèria a través de les ones des de fa més d'una dècada, una de les seccions del magazine matinal amb més audiència. L'alcalde Joan Amézaga va lliurar-li una placa de tribut al costat de la directora de l'emissora, Gemma Peris, i l'ex-director Francesc Gasull.

El reconeixement va tenir lloc en el marc del dinar d'agraïment que cada any ofereix Ràdio Tàrrega a les veus que participen desinteressadament en la programació de la ràdio local i que aquesta vegada va aplegar una cinquantena de persones al Gat del Rosal. En el decurs de la trobada, Peris va assenyalar que, a més dels 9.000 oïdors acumulats cada mes, Ràdio Tàrrega es consolida en la difusió de continguts fent ús de les noves tecnologies. Així, la pàgina web www.radiotarrega.cat va acumular durant l'any 2010 uns 300.000 accessos i unes 2.500 descàrregues del podcast (ràdio a la carta). Tanmateix, el perfil de l'emissora a la xarxa social Facebook congrega ja uns 2.500 amics.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració galetes