El president de la Diputació de Lleida ha visitat també les obres de l’Arxiu Municipal i del magatzem municipal

El president de la Diputació de Lleida, Jaume Gilabert ha presidit aquest dissabte la inauguració de les obres dels porxos del cementiri i col•locació de la primera pedra de la Sala de Vetlles en la visita institucional que ha fet al municipi de Vilagrassa. Gilabert ha estat acompanyat de l’alcalde del municipi, Jordi Serés i dels diputat Enric Colom i Josep Maria Beà.

Gilabert ha arribat a l’ajuntament de Vilagrassa, on ha estat rebut per l’alcalde i la resta de membres del consistori i s’ha desplaçat fins al cementiri. Pel camí, ha visitat les obres de restauració del campanar del poble.

El president de la Diputació ha inaugurat les obres dels porxos del cementiri. Posteriorment, s’ha fet la benedicció a càrrec de mossèn Josep Camprubí. La comitiva s’ha desplaçat fins la zona d’obres de la nova Sala de Vetlles, on han col•locat la primera pedra.

Una vegada han finalitzat els parlaments, les autoritats s’han dirigit fins a les noves instal•lacions de l’Arxiu Municipal i les del magatzem municipal i han fet una visita d’obres.

La Diputació de Lleida aporta 35.000€, a través de l’IEI, per a les obres de restauració del campanar del poble, i 20.000€ per a les obres dels porxos del cementiri i de la sala de vetlles.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració galetes