Divendres dia 20 de setembre s’inaugura a Casa Valls l’exposició de pintura de l’artista del Rocallaura Josep Vilanova.


Exposició “Batecs del Corb” de Josep Vilanova

Josep Vilanova neix a Puig-reig (Bergadà) al 1945. Cursa estudis a Barcelona a l’Escola Massana i a l’ETSAB (Escola Técnica Superior d’Arquitectura). Des de petit gaudeix amb els colors, les ratlles, els llapis, la tinta. L’any 1971 es trasllada a viure a Eivissa on hi passa dos anys i queda encisat de la seva llum, textures, colors … Publica un llibre de fotografia titulat “Eivissa fascinant” sobre cases populars eivissenques. Els últims anys ha fet diverses exposicions a la Diputació de Tarragona, a l’Institut d’Estudis Vallencs, a Reus al Palau Bofarull... L’any 2012 edita un llibre anomenat “Artigens”, junt amb el seu fill Roger (fotògraf) i l’altre fill Miquel (poeta). L’obra que exposarà aquests dies a l’Espai de la Vida Rural de Casa Valls, és el resultat del que ha anat produint durant els últims mesos al seu estudi de Rocallaura. Quadres amb molts matisos, quadres abstractes, quadres de paisatges... Tots formen part d’una col·lecció que neix inspirada per les contrades de la Vall del Corb, pels seus paisatges i en particular per les persones que hi viuen. Amb la seva pintura, Vilanova pretén ajudar a divulgar aquest patrimoni humà de la Catalunya més interior desconeguda i massa sovint oblidada.


Horaris d’obertura de l’exposició

El dia 20 de setembre inauguració a les 20.30h.
Els dissabtes i diumenges fins al 20 d’octubre de 12:00h a 14:00h i de 17:00h a 19:00h.
Durant el recorregut per l’Espai de la Vida Rural de Casa Valls es farà un tast, amb explicació de les seves particularitats, d’aigua de Rocallaura.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració galetes