L’alcaldessa de Tàrrega Rosa Maria Perelló està duent a terme reunions aquests dies per poder tirar endavant la canonada d’aigua potable que ha d’abastir la ciutat provinent de l’estació de Ratera. Des del consistori targarí estan donant màxima prioritat a aquest projecte ja que la potabilitzadora que actualment abasteix la ciutat està al límit. Aquesta canonada és un projecte finançat en part pel fons Europeu FEDER que exigeix que l’obra estigui en funcionament el 2015. Una altra part l’han d’assumir els consumidors i la resta està finançada per la Generalitat a través de l’Agència Catalana de l’Aigua. En aquests moments però el projecte està parat perquè des de l’empresa estatal Aquaebro han demanat més garanties a la Generalitat per tirar endavant l’obra. En aquest sentit l’alcaldessa acompanyada per representants del consell comarcal de la Segarra i l’alcalde de Santa Coloma de Queralt s’ha entrevistat amb responsables d’Acuaebro per mirar de desencallar el projecte.
Segons Perelló aquesta inquietud també ha estat traslladada a la Subdelegada del Govern central a Lleida Imma Manso.
L’alcaldessa de Tàrrega també s’ha reunit aquesta setmana amb el Conseller d’Obres Públiques Lluis Recoder, per mirar que el Govern de la Generalitat agilitzi els tràmits per signar els avals que requereix Acuaebro, i es mantindran sengles reunions amb el Delegat del Govern de la Generalitat a Lleida i amb el president de la Diputació en el mateix sentit.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració galetes