Una vintena de persones del Centre Ocupacional de l'Associació Alba estan passant uns dies de vacances a la casa de colònies Verge Blanca a Llesp, gestionada des de fa uns mesos per l'entitat targarina. És el primer grup de persones amb discapacitat que gaudeix del nou servei, situat en un entorn privilegiat rodejat de natura, activitats a fer i piscina. L'objectiu és que moltes altres entitats socials puguin fer ús d'aquesta casa de colònies i realitzar-hi els torns de vacances dels seus usuaris amb activitats dirigides i adaptades a ells. Fins ara ja ha estat ocupada per un grup de particulars i dos esplais, i a finals de juliol també acollirà una trentena de nens i nenes de les colònies infantils de Quàlia, el servei de projectes educatius i de lleure de l'Associació Alba.

Malgrat les millores que l'entitat ha fet a la casa, queda pendent realitzar les adaptacions i accessibilitat per a cadires de rodes, però no tenen el finançament. S'espera que el servei pugui generar beneficis per tal d'invertir-los en aquestes millores i en futur oferir llocs de treball per a persones amb discapacitat.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració galetes