El municipi de la Fuliola ha acollit avui el Plenari del Consell Comarcal i el Consell d’Alcaldes, que  s’ha reunit en aquesta vila de l’Urgell per celebrar la Diada Nacional de Catalunya i Dia de la comarca de l’Urgell. Ha sigut un acte de convivència de totes les viles de l’Urgell, un testimoniatge de la nostra identitat d’urgellencs i de la nostra voluntat de fer Urgell i fer país. 

L’acte ha estat molt emotiu ja que al finalitzar la lectura i signatura del Manifest ha tingut lloc la tradicional cantada dels Segadors, acompanyats de la violinista, Sra. Maria Balcells, filla del poble i tot seguit s’ha realitzat  una caminada amb torxes que ha finalitzat amb l’encesa d’una gran estelada construïda amb ferro.

Any darrere any els alcaldes i el Consell Comarcal van visitant la nostra comarca amb aquestes celebracions deixant sempre el missatge de la nostra solidaritat amb la vila que ens acull, aquesta vegada el Talladell, i amb qui volem no solament compartir la festa sinó els ànims de confiança en el futur.

En acabar l’acte, la Cobla Riella d’Agramunt ens ha ofert  un concert de sardanes.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració galetes