La publicació, de la que s’han editat 2.700 exemplars, recull més de 120 certàmens firals de les comarques lleidatanes

El president de la Diputació de Lleida, Jaume Gilabert, ha presidit aquest divendres la presentació de la nova edició de la Guia de Fires de la província de Lleida. L’acte ha comptat amb la participació del vicepresident segon de la Diputació de Lleida, Josep Presseguer.
Gilabert ha dit que es tracta d’una “eina indispensable” per situar el calendari firals a les comarques de Lleida i que amb el pas del temps “els certàmens firals han anat cap a l’especialització, la qual cosa els ha donat un valor afegit molt important”. El president de la Diputació de Lleida també ha fet referència al gran nombre de fires que s’organitzen a Lleida en l’àmbit de l’agroalimentació, “el gran potencial de les nostres comarques”.

Presseguer ha dit, de la seva banda, que “hi ha un terç de les fires que estan dedicades al multisector, o sigui que són grans fires o d’altres que no estan destinades a cap sector determinat, un altre terç que està dedicat a fires d’artesania, oficis i tradicions, i un darrer terç dedicat a donar valor als productes gastronòmics de casa nostra”.

El Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, continuant amb la línia de promoció de les fires del territori edita la guia de fires de la província de Lleida com una eina que serveixi per a la promoció i donar a conèixer els instruments dinamitzadors de les grans i petites economies de les comarques de Lleida.

La informació que es dóna ve estructurada per mesos, fet que la fa molt útil i àgil de consultar, i inclou el nom de l’esdeveniment, el lloc on es desenvolupa, dates, temàtica, contacte i una breu sinopsi. Hi ha recollits més de 120 certàmens firals de la demarcació i se n’han editat 2.700 exemplars.

Aquesta és una eina bàsica per tal de promocionar la cultura comercial de més antiga tradició de les comarques de Lleida. La publicació es distribuirà pels ajuntaments i consells comarcals de la demarcació de Lleida, així com a oficines de turisme i al Centre Comarcal Lleidatà a Barcelona.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies. Més informació
Configuració