Els dies 11 i 12 de maig en el marc de la Festa Major
Firacóc 2013 • 26è. Aplec del Cóc i Mostra de Productes de Fleca
La Firacóc 2013, l’aparador gastronòmic de la Festa Major de Maig de Tàrrega, aplegarà 23 expositors que posaran a l’abast del públic un ampli ventall de varietats de coca de recapte i
d’altres productes de fleca. La xifra és lleugerament superior a la de l’any passat. La cita serà el dissabte 11 i el diumenge 12 de maig a l’Espai MerCAT i a la plaça de les Nacions sense Estat, en una altra de les apostes de la Regidoria de Promoció Econòmica per la producció agroalimentària del territori. Els visitants tindran l’oportunitat d’adquirir-hi els cócs més clàssics (escalivada, carabassó, samfaina, arengada,...) junt amb noves receptes innovadores. Com ja és costum, també s’hi podran trobar altres exponents de fleca com coca, panadons, orelletes, bunyols o rosquilles, conjugant el dolç i el salat. Al?licients per al paladar que compartiran espai amb altres atractius com formatges i embotits.
Tarragona i Ses Illes, també presents Els paradistes procediran de Tàrrega, Bellpuig, Balaguer, Mollerussa, Tremp, Viella, Bellcaire, Rubinat o Artesa de Lleida entre altres localitats. En
l’apartat de gastronomies convidades es podran degustar com a novetat les típiques coques de figa de Santa Bàrbara (Montsià) a més de sobrassades i ensaïmades de les Illes Balears. I després de l’èxit d’anteriors edicions, la Firacóc inclourà de nou els tradicionals tallers de fleca adreçats als infants, iniciant-los en les virtuts de l’alimentació autòctona. No hi faltarà la tarda del diumenge el 26è Aplec del Cóc de la Coordinadora de Moviments Juvenils, amb la venda del cóc genuïnament
targarí per degustar durant el ball de festa a la plaça de les Nacions sense Estat. La Firacóc 2013 compta amb el suport del Gremi de Forners de les Terres de Lleida. Entrada gratuïta ? Quatre tastets més una beguda al preu de 7 euros.
Inauguració el dissabte 11 de maig, a les 6 de la tarda, amb Miquel Buch, president de l’Associació Catalana de Municipis
Firacóc 2013 • 26è. Aplec del Cóc i Mostra de Productes de Fleca
La Firacóc 2013, l’aparador gastronòmic de la Festa Major de Maig de Tàrrega, aplegarà 23 expositors que posaran a l’abast del públic un ampli ventall de varietats de coca de recapte i
d’altres productes de fleca. La xifra és lleugerament superior a la de l’any passat. La cita serà el dissabte 11 i el diumenge 12 de maig a l’Espai MerCAT i a la plaça de les Nacions sense Estat, en una altra de les apostes de la Regidoria de Promoció Econòmica per la producció agroalimentària del territori. Els visitants tindran l’oportunitat d’adquirir-hi els cócs més clàssics (escalivada, carabassó, samfaina, arengada,...) junt amb noves receptes innovadores. Com ja és costum, també s’hi podran trobar altres exponents de fleca com coca, panadons, orelletes, bunyols o rosquilles, conjugant el dolç i el salat. Al?licients per al paladar que compartiran espai amb altres atractius com formatges i embotits.
Tarragona i Ses Illes, també presents Els paradistes procediran de Tàrrega, Bellpuig, Balaguer, Mollerussa, Tremp, Viella, Bellcaire, Rubinat o Artesa de Lleida entre altres localitats. En
l’apartat de gastronomies convidades es podran degustar com a novetat les típiques coques de figa de Santa Bàrbara (Montsià) a més de sobrassades i ensaïmades de les Illes Balears. I després de l’èxit d’anteriors edicions, la Firacóc inclourà de nou els tradicionals tallers de fleca adreçats als infants, iniciant-los en les virtuts de l’alimentació autòctona. No hi faltarà la tarda del diumenge el 26è Aplec del Cóc de la Coordinadora de Moviments Juvenils, amb la venda del cóc genuïnament
targarí per degustar durant el ball de festa a la plaça de les Nacions sense Estat. La Firacóc 2013 compta amb el suport del Gremi de Forners de les Terres de Lleida. Entrada gratuïta ? Quatre tastets més una beguda al preu de 7 euros.
Inauguració el dissabte 11 de maig, a les 6 de la tarda, amb Miquel Buch, president de l’Associació Catalana de Municipis
