Ràdio Tàrrega en directe
Ràdio Tàrrega en directe
Els dies 12 i 13 de maig, a l’Espai MerCAT i dins la Festa Major. S'hi aplegaran una vintena d’expositors amb una àmplia varietat d'especialitats de fleca per llepar-se els dits.



FIRACÓC 2012 · 25è. APLEC DEL CÓC I MOSTRA DE PRODUCTES DE FLECA
· Dia 12 de maig: de 18 a 22 h.
· Dia 13 de maig: de 10 a 14 h. i de 17:30 a 22:30 h.
· Espai MerCAT i Plaça de les Nacions sense Estat
· Organitza: Regidoria de Promoció Econòmica

La Firacóc 2012, l’aparador gastronòmic de la Festa Major de Maig de Tàrrega, tornarà a aplegar una vintena d’expositors que posaran a l’abast del públic un ampli ventall de varietats de cóc de recapte. Com ja és costum, també s’hi podran adquirir altres productes de fleca com coca, panadons, orelletes, bunyols o rosquilles. No hi faltarà la tarda del diumenge l’Aplec del Cóc de la Coordinadora de Moviments Juvenils, convocatòria que assoleix la seva 25a edició i que amb el pas del temps donà peu al naixement de la Firacóc.

Punt de trobada per a gourmets
Cócs clàssics d’escalivada, de carabassó, de samfaina o d’arengada compartiran espai amb altres receptes innovadores. L’apartat comercial es completarà amb altres productes atractius per als gourmets: vins, formatges, embotits,... A banda de la compra de peces senceres, els visitants també es poden llepar els dits adquirint quatre tastets més una beguda al preu de 7 euros. La Firacóc compta amb el suport del Gremi de Forners de les Terres de Lleida.

INAUGURACIÓ OFICIAL
Dissabte 12 de maig, a les 6 de la tarda, a càrrec del vicepresident del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, Pau Perdices

TAST DE MARIDATGE DE VINS
La Firacóc de Tàrrega també brinda al públic altres activitats paral·leles a més de les incloses al programa de Festa Major. Així, convoca per primer cop una sessió de maridatge de vins de la D.O. Costers del Segre amb especialitats tradicionals de cóc targarí de llonganissa, arengada o carabassó. També es proposarà tasts de vins acompanyats de receptes més innovadores, que incorporen bolets o bacallà. L’enòleg targarí Sergi Castro s’encarregarà d’impartir el taller. Dissabte 12 de maig, a les 19 h. Gratuït. Places limitades, per ordre d’arribada.

PETIT OBRADOR PER A LA QUITXALLA
El diumenge 13 es reobrirà el Petit Obrador adreçat a la quitxalla. Els monitors de Petit Xef instruiran els menuts sobre els ingredients i la preparació d’una senzilla coca de recapte. Els participants se l’enduran a casa a punt per coure al forn. Activitat per a infants a partir de 6 anys. Diumenge 13 de maig, d’11 a 14h i de 18 a 21 h. Gratuït. Places limitades, per ordre d’arribada.



Facebook Twitter LinkedIn WhatsApp
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis i raons tècniques, per a millorar la teva experiència de navegació, per a emmagatzemar les teves preferències i, opcionalment, per a mostrar-te publicitat relacionada amb les teves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Hem inclòs algunes opcions de configuració que et permeten dir-nos exactament les cookies que prefereixes i les que no. Prem ACCEPTAR per a consentir totes les cookies. Prem CONFIGURACIÓ per a decidir les opcions que prefereixes. Per a obtenir més informació sobre les nostres cookies accedeix a la nostra Política de cookies aquí: Més informació
Acceptar Rebutjar Gestionar Galetes