El certamen gastronòmic inclou pans elaborats amb farina ecològica i ofereix un obrador per als menuts
Tàrrega tanca aquesta nitla Firacóc 2011, l'aparador gastronòmic de la Festa Major de Maig, amb una bona afluència de visitants, unes 16.000 persones. El certamen manté l'afluència de públic de les dues darreres edicions i la satisfacció dels expositors per les vendes assolides. La cita, alhora 24è Aplec del Cóc i Mostra de Productes de Fleca, ha posat a la venda aquest cap de setmana a l'Espai MerCAT un ampli ventall decoques de recapte (o cóc com se l'anomena a l'Urgell) junt amb panadons, orelletes o magdalenes entre altres especialitats. També han tingut protagonisme els pans elaborats amb regalèssia o amb farina ecològica. Precisament, aquest darrer producte ha centrat un taller impartit per Forn Artesà Pa Ronyó de Torregrossa amb degustacions de pa d'espelta o de kamut.
La Firacóc, organitzada per la Regidoria de Promoció Econòmica, ha congregat els dies 14 i 15 a la capital de l'Urgell una vintena de forners, la majoria de les terres de Lleida. Els gourmets també han tingut a l’abast altres al•licients com vins, formatges o embotits. Avui diumenge a la tarda no ha faltat tampoc el tradicional Aplec del Cóc, en quèla Coordinadora de Moviments Juvenils de Tàrrega també posa coca de recapte a la venda. El programa ha inclòs a més el Petit Obrador adreçat a la quitxalla a càrrec de Petit Xef. En aquest taller s'ha animat als petits de casa a preparar una coca d'elaboració senzilla.
Tàrrega tanca aquesta nitla Firacóc 2011, l'aparador gastronòmic de la Festa Major de Maig, amb una bona afluència de visitants, unes 16.000 persones. El certamen manté l'afluència de públic de les dues darreres edicions i la satisfacció dels expositors per les vendes assolides. La cita, alhora 24è Aplec del Cóc i Mostra de Productes de Fleca, ha posat a la venda aquest cap de setmana a l'Espai MerCAT un ampli ventall decoques de recapte (o cóc com se l'anomena a l'Urgell) junt amb panadons, orelletes o magdalenes entre altres especialitats. També han tingut protagonisme els pans elaborats amb regalèssia o amb farina ecològica. Precisament, aquest darrer producte ha centrat un taller impartit per Forn Artesà Pa Ronyó de Torregrossa amb degustacions de pa d'espelta o de kamut.
La Firacóc, organitzada per la Regidoria de Promoció Econòmica, ha congregat els dies 14 i 15 a la capital de l'Urgell una vintena de forners, la majoria de les terres de Lleida. Els gourmets també han tingut a l’abast altres al•licients com vins, formatges o embotits. Avui diumenge a la tarda no ha faltat tampoc el tradicional Aplec del Cóc, en quèla Coordinadora de Moviments Juvenils de Tàrrega també posa coca de recapte a la venda. El programa ha inclòs a més el Petit Obrador adreçat a la quitxalla a càrrec de Petit Xef. En aquest taller s'ha animat als petits de casa a preparar una coca d'elaboració senzilla.